Известие

Collapse
No announcement yet.

КОЛЕГИ СПЕШНА ПОМОЩ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
    не се ядосвай 2000 лева за 8в е страшно много то и за 16 пак е много
    точно за тва, аз и ся мога да намеря 8v за под 1000 лв.,ама ще изчакам малко пък да видим кво ще стане ,за 1-2 месеца нищо няма да ми стане.

Comment

ми аз не твъдя че съм компетентен ама някъф тарикат да иска 2000 лева щото вижда че някой е мераклия на марката си е пристъпление

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
        ми аз не твъдя че съм компетентен ама някъф тарикат да иска 2000 лева щото вижда че някой е мераклия на марката си е пристъпление
        И това не е изключено...като се замисля даже си е точно така!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

искам да питам дали някой има информация за тази 33-ка,имам някви смътни спомени,че бях чел в някоя тема за тази кола,че е дроп отсякъде,та кажете някой знае ли нещо: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...026&f1=details лошото е че в обявата няма снимка,но преди тази се продаваше за 1400лв.,а сега за 1200.Моля някой ако има някаква информация да казва.

Comment

беше пусната за 1000, на мен с маниакален диалект и акцент ми каза 1100 ... тя си е за реставриране

Иво, каза че ще я гледа ама не знам дали е ходил...
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

да 33 с айр бег тоя нз кви работи си измисли и как ги искара тия 150 коня че не се сетих това е някъф яко селски тунинг,на Крис орегиналния вид на червената е 300 пъти по як !

Comment

Ужас.Грозна е!!!! Как ще отрежат така готиния капак и къде подяволите е маската с емблемата?????Направили са красивата кола на нищо
                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

знам че по едно време беше пусната за 1000лв. от форума разбрах,но имаше и обява в мобилето за 1400лв.,сега е 1200лв.,колкото до реставрацията тва ми е ясно,че 18-годишна кола си има свойте забележки,пък селския тунинг ще го оправим лесно,ако трябва известно време ще карам без броня и решетка,но този тунинг ще се махне,щото наистина загрозява колата.Въпроса ми е дали си заслужава ?Общо взето ме интересува състоянието на мотора и купето.И също някой от Кюстендил ако може да й направи малко снимки ще съм много благодарен,не ми се пуска тема в ОБЩИ ПРИКАЗКИ за това пиша тук.
                  Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 15:50.

Comment

Глупостите в обявата дет ги пише са от това пишлеме дет се е снимало с колата .... Иво ако има време да я снима ще е най-добре ... и на мен ми е любопитно да видя повечко снимки.
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Някой оглеждал ли е колата да каже нещо по-подробно за състоянието и?
                      sigpic
                      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                      BMW E30
                      BMW E36

Comment

Колата се намира в Дупница,а телефона не работи.Поне аз съм звънял няколко пъти.В Дупница има толкова много автокъщи,че ако не знеш къде е-няма откриване.По непроверен слух,клата е на малко километри,но е експлоатирана звеврски и е за пълен ребилдинг.Такива коли с цел реклама по принцип ги карат,а тая никой не я е виждал.Пак ще я потърся,но не разчитайте много на нея!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

аз подкрепям Иво,самият факт че и е правен такъф ужасен селск тунинг може да ви говре кви хора са я карали и как са я карели ,само в мензиса на оборотомера както се казва по добре си намери някое друго 33 дето го е карал нормален човек и не го е прецакал така зверски опитвайки се да го прави на пернишки голф 2

Comment

а освен това дори не сме сигорни дали колата е 16в кой знае това чикеле кво си е измисляло,харесай си някоя друга от мобилето .

Comment

При нагледния факт, че е единствена в мобилето сега ... като нищо някой може да я отмъкне докато се натуткате.
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

http://www.autohop.bg/cars-99348-Alf...d8086f9fc1dffa колегата монтана - Алек също май си продава спринтовете и гарантирам че са хубави това също е интересна кола и по рядка от 33

Comment

Working...
                                X